Om skolan

Mitt i Vasastan ligger vår skola bestående av ca 200 elever i årskurserna 6-9. På kort tid har vi blivit en av stadens mest eftersökta skolor.

Hög kvalité
Vi på JENSEN grundskola har ingen annan ambition än att vara bäst på det vi gör. Vårt höga fokus på studiero, disciplin, trygghet och måluppfyllelse följs ständigt upp. Vi satsar på att göra det som vi ser fungerar.

Vilka söker sig till oss?
Våra elever brukar uppge att de sökt sig till oss eftersom de hört att vi är en lugn skola med hög trivsel och god studiero. Våra elever uppskattar att gå på en skola där många satsar på sin utbildning, och de tycker om skolans centrala läge. Föräldrar uppger ofta att de söker en mindre och tryggare skola med hög kvalité. Många tilltalas av JENSENs framgångsrika utbildningskoncept.

Övrig information om skolan:

• Klassiskt utbildningskoncept som genererat toppskolor över hela landet.
  • Slottslik miljö med mycket karaktär i inspirerande Villa Darjeeling.
  • Behöriga lärare i samtliga ämnen. Franska, spanska, tyska* erbjuds redan i åk 6.
  • Hälsoprofil samt stort fokus på att förbereda eleverna på högre studier.
  • Nolltolerans mot kränkande behandling. Effektiva planer, rutiner och konsekvenser.
  • Hög säkerhet genom kamerabevakning, låsta dörrar och helt inhägnad skolgård.
  • One to one - Egen laptop till alla elever.

* = Tyska erbjuds endast om det finns ett rimligt elevunderlag

Välkommen att kontakta mig så berättar jag mer!

Sebastian Vanneryr

Sebastian Vanneryr