OM JENSEN grundskola Kvarnsjön

År 2020 öppnar vi en helt ny grundskola och förskola vid Kvarnsjön, i Botkyrka kommun. Med detta unika projekt ser vi fram emot att kunna erbjuda en skola där studier är i fokus, samt ett rikt utbud av sporter och konst & kultur för alla åldrar. Målet är att bli Botkyrkas främsta skola och förskola.

Fristående grundskola i Botkyrka

Ett samlat campus med elever från förskola till årskurs nio. Vårt Campus kommer ha unika möjligheter för dig som vill satsa på att nå långt med dina studier. Förskola , lågstadium, mellanstadium och högstadium är separata delar men sitter ihop för att möjliggöra samarbete och en röd tråd i barnens bildningsresa.

Sport & Fritid

Vår ambition är att ha ett nära samarbete med bl a idrottsföreningar för att skapa en flytande övergång mellan skola, fritids och fritidsaktiviteter. Då hälsa är en del av JENSEN grundskola Kvarnsjöns koncept har vi med vår egen idrottshall och aktivitetsyta på gården och närheten till naturen stora möjligheter till fysisk aktivitet.

Konst & Kultur

En viktig del av bildningsperspektivet är att säkerställa att våra barn och elever får ta del av vårt kulturarv inom musik, teater, litteratur och konst.  Vi lär oss om historiska personer inom området, tar del av deras verk och provar tekniker av olika slag. Oavsett om det gäller förskola, grundskola eller fritids, ges ditt barn möjlighet till fördjupning inom detta område.

Köanmälan