Lärare, förstelärare, biträdande rektor till grundskolan i Linköping

I augusti 2018 öppnar vi upp en helt ny skola i hjärtat av centrala Linköping. Våra grundskolor skiljer sig från mängden genom vår höga disciplin med mycket studiero och trygghet som följd.

På våra grundskolor förväntas alla lärare ta ett stort ansvar för att utforma sin egna undervisning, samtidigt finns tydliga ramar genom vårt koncept som innehåller flera konkreta metoder. Genom att våra lärare arbetar på samma sätt i frågor rörande struktur, studiero och trygghet, uppnår vi den kraft som behövs för att bli en riktigt bra skola.

– Är du är en erfaren eller nybliven lärare med höga ambitioner?
– Är du en lärare som lockas av att arbeta efter ett beprövat koncept?
– Vill du arbeta på en skola med en positiv och lösningsfokuserad arbetsplatskultur?
– Vill du göra det som verkligen fungerar och som fler elever och vårdnadshavare efterfrågar?

Då hoppas vi att ni vill söka tjänst hos oss eller komma på ett informationsmöte där vi får berätta mer!

Eftersom vi skall bli Linköpings nya toppskola, kommer vi satsa stort på att rekrytera stadens bäst lämpade kandidater. Vårt mål är att alla ni som är med från start skall kunna utvecklas till särskilda ansvarspersoner, förstelärare eller skolledare.

Detta söker vi nu:

• Bitr. rektor / framtida rektor
  • Förstelärare med olika ämneskombinationer
  • Klasslärare med bred ämneskompetens (åk 6)
  • Lärare åk 7-9  i Sv/En, Ma/NO, SO
  • Lärare åk 7-9 i moderna språk, främst spanska och franska
  • Lärare åk 7-9 i praktisk-estetiska ämnen

För rätt lärare kommer vi erbjuda mycket konkurrenskraftiga villkor. Vår ambition är som sagt att bygga ett helt lag med bara högpresterande, lösningsfokuserade medarbetare som gör det som krävs för att eleverna skall nå toppen.

Värt att känna till är att JENSEN grundskola under flera år legat på skyhöga nivåer i genomförda medarbetarundersökningar. Vi satsar mycket på lärarnas förutsättningar och trivsel.

Informationsmöte

Vill du veta mer? Ta med dig en kollega och kom på vårt informationsmöte på Sankt Larsgatan 21, onsdag den 25 april. Anmälan sker till nedanstående e-post.

Ni kan även söka tjänst direkt eller kontakta skolans rektor för mer information.

Välkomna till Linköpings blivande toppskola!

Sebastian Vanneryr

Sebastian Vanneryr, rektor