Om skolan

Hösten 2018 startar JENSEN en ny grundskola för åk 6-9 på Sankt Larsgatan 21. Över hela landet har våra grundskolor blivit mycket uppskattade hos både lärare, elever och vårdnadshavare. Vi är riktigt bra på struktur och studiero, vilket i sin tur lockat ambitiösa elever som har höga krav på sin skola.

Linköping

Vi på JENSEN har bestämt oss för att Linköping ska få en riktig toppskola. Våra grundskolor vilar på traditionell undervisning. Givetvis har vi många moderna inslag, men vi tittar mycket på det som fungerat förr när svenska skolan varit på topp i internationella mätningar.

Det som mest utmärker våra grundskolor idag, är den höga disciplinen, studieron och därmed tryggheten. Med dessa faktorer uppfyllda får lärarna möjlighet att vara lärare och elever får tid att fokusera på sina studier.

Jag som rektor med uppgift att starta upp skolan, har goda erfarenheter av att snabbt få skolor att bli mycket välfungerande och populära för studiemotiverade elever.

För mig finns ingen medelväg, ni som väljer vår skola skall alltid känna att vi gör allt för att eleverna skall nå sin högsta potential. Detta kommer dock till priset av hårt arbete, med mycket läxor och prov. Det är inte alltid lätt att gå på JENSEN grundskola, men våra elever får tidigt veta att det inte finns några genvägar om de vill nå toppen!

Speciellt på JENSEN grundskola

• Klassiskt utbildningskoncept som genererat toppskolor över hela landet
  • Nyrenoverade lokaler mitt i hjärtat av centrala Linköping
  • Lärare som är auktoriteter i sina klassrum, och som säkerställer höga resultat
  • Högt tempo, mycket läxor, möjlighet att arbeta på viss gymnasienivå redan åk 9
  • Hälsoprofil samt stort fokus på att förbereda eleverna på högre studier
  • Nolltolerans mot kränkande behandling. Effektiva planer, rutiner och konsekvenser
  • One to one - Egen laptop till alla elever

Köanmälan hittar du i menyn till höger.

Öppet hus

Varmt välkommen att besöka oss på öppet hus 22/5 kl 17-18.15 samt den 31/5 kl 17-18.15.

Välkommen att kontakta mig vid frågor eller funderingar!

Sebastian Vanneryr

Sebastian Vanneryr, Rektor