Bildning är målet

Vi på JENSEN söker elever och föräldrar som har höga ambitioner. Vi söker dig som vill gå på en skola som värdesätter ordning och studiero, lärarledda lektioner och bildning.

JENSEN är en kvalitetsskola som prioriterar de områden som är avgörande för att klara framtida studier och har därför fokus på svenska, engelska och matematik. Exempelvis har vi daglig läsning av litteratur.

Artighet och hövlighet är en viktig del i Träning för verkligheten och det handlar egentligen om mycket mer än vad man gör: att förstå och bry sig om andras känslor och visa respekt för andra genom hur man agerar samt internationellt är god etikett en självklarhet och så även på JENSEN.

Något som ligger mig, som före detta elitidrottsman, extra varmt om hjärtat är att vi lägger grunden för en hälsosam livsstil för alla barn i våra skolor. Därför har vi mental träning på schemat, vi tar en pedagogisk promenad dagligen och vi är en sockerfri skola.

Vi har inte bara höga positiva förväntningar på våra elever, utan även på våra föräldrar! Vi tror att du är en förälder som är engagerad i ditt barns skolgång och delar vår grundläggande syn på vad som är en bra skola. Vi är måna om att ha ett gott samarbete med dig kring ditt barns utbildning hos oss.

Välkommen!

Håkan Jensen

VD, grundare och långsiktig ägare