Möt rektor Emil Burman

Mitt namn är Emil Burman och jag är ny rektor på JENSEN Sickla, vilket känns otroligt inspirerande och spännande. I mer än 20 år har jag jobbat i skolans värld, som lärare, biträdande rektor och och de senaste tio åren som rektor på en grundskola i Saltsjöbaden. Jag ser verkligen fram emot att få jobba på JENSEN Sickla, lära känna elever, lärare och er föräldrar, samt att förstås också få bidra till att utveckla skolan ytterligare. 

Emil Burman

Varför valde du att börja på JENSEN?
- Jag tilltalas av JENSENs koncept och arbetssätt, med mycket fokus på studiero, trygghet och hälsa, samt disciplin. Det är förstås också väldigt spännande att få vara med och utveckla en skola tillsammans med ett härligt team av ambitiösa pedagoger och medarbetare, studiemotiverade elever, engagerade föräldrar och allt i en väldigt fin skolmiljö.

Vad kommer du fokusera på i början?
- Inom kort kommer jag att återkomma till olika utvecklingsområden som skolan kommer att fokusera på under vårterminen, men för kännedom kommer vi vilja stärka återkopplingen, dialogen och samarbetet med er föräldrar och ambitionen är att bl.a. upprätta ett föräldraråd. Vi kommer även förstärka elevrådets roll på skolan.

Vad är ditt mål med JENSEN grundskola Sickla framåt?
- Målet är att skapa en fantastisk JENSEN-skola, med studiero, trygghet och fin stämning där elever trivs och får utmaningar i undervisningen och möjlighet att förverkliga sina mål. Vi vill också utveckla och förankra våra traditioner på skolan och stärka samarbetet med våra elevers föräldrar.

Har du några frågor om antagning eller skolstart vänligen maila till sickla@jensengrundskola.se