Om grundskolan Polacksbacken

Hösten 2022 öppnar JENSEN grundskola upp i nyrenoverade skollokaler vid Polacksbacken i Uppsala kommun. Skolan kommer bedriva utbildningsverksamhet för elever i årskurs F-3. Skolan erbjuder plats för 200 elever.  Skolan blir cirka 1 300 m² på tre plan och kommer ligga centralt väster om Fyrisån med nära koppling till universitetsområdet. Ett fantastiskt naturskönt område med bra kommunikationer till det som staden har att erbjuda.

KLASSISK ARKITEKTUR

Skolan är putsad i en orange kulör med vackra takkupor. Byggnaden är historiskt förankrad och pryder sin plats i ett område som präglas av utbildning - en skola mitt i stan. Adressen till skolan är Lägerhyddsvägen 2.

FAMILJEFÖRETAG MED STUDIER I FOKUS

JENSEN är ett familjeföretag och vi har startat alla våra skolor själva från grunden, med hjälp av rätt medarbetare och vår unika JENSEN-kultur. Skolan vänder sig till alla som värdesätter en traditionell skola med ordning och studiero, lärarledda lektioner där kunskap och bildning är i fokus.

KÖANMÄLAN

Redan nu kan du ställa dig i kö, välkommen med din köanmälan! Under kontakta oss finner du kontaktuppgifter till rektor Ina Dannfors.

Fasaden JENSEN grundskola Polacksbacken
JENSEN grundskola Polacksbacken