Om skolan

JENSEN grundskola Södermalm slog upp portarna hösten 2014 och har på kort tid blivit en omtyckt skola med nöjda elever och föräldrar. 95% av våra föräldrar rekommenderar oss och jag vill visa dig varför.

Hos oss är studierna i fokus! Vi på JENSEN söker elever och föräldrar som har höga ambitioner. Vi söker dig som vill gå på en skola som värdesätter ordning och studiero, lärarledda lektioner och verklig bildning. Vi är en personlig skola med hög vuxennärvaro där alla känner varandra vilket skapar trygghet och arbetsro.

Vårt mål är att elevernas bildningsresa startar hos oss. En spännande och glädjefylld resa i att lära och mot att bli självständiga, motiverade och kreativa tänkare. Hos oss tränas mental stabilitet och styrka: elever som vågar prova och inte är rädda för att misslyckas i klassrummet eller i livet.

JENSEN är en kvalitetsskola som prioriterar de områden som är avgörande för att klara framtida studier och vi har därför fokus på svenska, engelska och matematik.

Med 3D printing får eleverna möjlighet att skapa med den senaste tekniken, en idé kan bli en produkt-prototyp. 3D printern används både i slöjd, bild och vid elevens val. Eleverna tränar också teknik, fysik och enklare CAD-program genom att arbeta med 3D.

Du är varmt välkommen att besöka oss på öppet hus eller kontakta mig för en personlig visning. Våra ljusa, fina lokaler ligger centralt i Stockholm på Katarina Bangata 79, Södermalm.

Petra Jonasson

Med vänlig hälsning,