Planerade starter

Till hösten 2018 planerar vi att starta grundskolor på orterna Eskilstuna, Linköping och Norrköping.

JENSEN grundskola Långholmen

Bildning är målet

Vi på JENSEN söker elever och föräldrar som har höga ambitioner. Vi söker dig som vill gå på en skola som värdesätter ordning och studiero, lärarledda lektioner och bildning.

JENSEN är en kvalitetsskola som prioriterar de områden som är avgörande för att klara framtida studier och har därför fokus på svenska, engelska och matematik. Exempelvis har vi daglig läsning av litteratur.

På JENSEN är studierna i fokus och vi har en stark studiekultur på våra skolor. Man kan säga att läroplanens mål är grunden men varje elev har alla möjligheter att nå så långt den vill. Vi fokuserar extra mycket på svenska, engelska och matematik eftersom språk och matematik är avgörande för hur väl eleven klarar andra ämnen. Vi integrerar humaniora med ett naturvetenskapligt och matematiskt fokus.

Vi arbetar enbart med lärarledda lektioner, då vi vet att det är läraren som gör skillnad för elevernas kunskapsutveckling. Läxor ges för att stärka elevernas inlärning. Det finns möjlighet att stanna kvar i skolan och få hjälp med läxorna när skoldagen är slut eftersom våra lärare är på plats hela dagen.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan på den ort du är intresserad av att höra mer så återkommer vi med mer information inom kort.

Intresseanmälan EskilstunaIntresseanmälan LinköpingIntresseanmälan Norrköping

Vid frågor tveka inte att kontakta vår verksamhetschef Mats Rosén på mats.rosen@jenseneducation.se.