Om skolan

JENSEN grundskola Vasastan är en omtyckt skola med nöjda elever och föräldrar. Jag vill visa dig varför.

Hos oss är studierna i fokus! Vi på JENSEN söker elever och föräldrar som har höga ambitioner. Vi söker dig som vill gå på en skola som värdesätter ordning och studiero, lärarledda lektioner och verklig bildning. Vi är en personlig skola med hög vuxennärvaro där alla känner varandra vilket skapar trygghet och arbetsro.

Vårt mål är att elevernas bildningsresa startar hos oss. En spännande och glädjefylld resa i att lära och mot att bli självständiga, motiverade och kreativa tänkare. Hos oss tränas mental stabilitet och styrka: elever som vågar prova och inte är rädda för att misslyckas i klassrummet eller i livet.

JENSEN är en kvalitetsskola som prioriterar de områden som är avgörande för att klara framtida studier och vi har därför fokus på svenska, engelska och matematik.

Du är varmt välkommen att besöka oss på öppet hus eller kontakta mig för en personlig visning. Våra ljusa, fina lokaler ligger mitt i Vasastan på Karlbergsvägen 77.

Petra Jonasson

Med vänlig hälsning,