JENSEN grundskola Västerås utgörs av ett högstadium för elever i årskurs 7-9 med plats för cirka 360 elever. JENSEN grundskola Västerås har ett gott rykte och redan idag står flera tusen elever i kö.

Hösten 2024 slår skolan upp portarna till den nya skolan. De nyrenoverade skollokalerna kommer ha fyra plan och byggnaden ligger fortsatt vid universitetsområdet, med nära koppling till centrum.

västerås-gr


Vi är mycket måna om en tät kommunikation med föräldrar för att säkerställa varje elevs utveckling. Vårt utbildningskoncept ”Träning för verkligheten” syftar till att eleverna ska nå goda studieresultat och även utveckla den personliga kompetens som krävs för att nå uppsatta mål, både i skolan och i framtiden.

Våra engagerade och skickliga lärare agerar som coacher. Varje elev får en coach som utmanar och stimulerar eleven att nå sina mål i respektive ämne. Skolan vänder sig till elever och föräldrar som värdesätter en traditionell skola med ordning och studiero, samt lärarledda lektioner där kunskap och bildning är i fokus.

Välkommen att kontakta mig om du vill veta mer om oss eller komma på besök!

Sara Hjernberg

Vänliga hälsningar
Sara Hjernberg, Rektor
sara.hjernberg@jenseneducation.se
Tel: 073-773 18 05