JENSEN grundskola Göteborg

Vi på JENSEN grundskola brinner för ditt barns rätt till en bra skola. Vi ger eleverna det de behöver för att klara grundskolan med goda resultat och få en hög kunskapsnivå.

Öppet hus Köanmälan

Våra lärare

På JENSEN är det läraren som leder lektionerna.

Vi anser att en kompetent lärare som leder undervisningen tillför något som eleverna inte kan få på egen hand, till exempel att sätta kunskaper och information i ett meningsfullt sammanhang.

Möt våra lärare

Om skolan

Vi slog upp portarna hösten 2014 och har på kort tid blivit en mycket populär skola.

Terminstider

Här hittar du datum för terminsstart, lovdagar och skolavslutning.

Välkommen att kontakta oss med frågor eller funderingar.

Tuva 7A

”Man är trygg och man vet att det finns någon att prata med.”

- Tuva, Årskurs 7

Emil

”Jag trivs jättebra, allt är så tydligt och man vet vad man behöver göra. Jag lär mig mycket och alla lärare är bara bäst!”

- Emil, Årskurs 7

Karriär på JENSEN

Har du höga ambitioner och ett starkt engagemang för människors utveckling? Bli en del av ett innovativt företag som arbetar mot att vara Sveriges bästa utbildningsföretag.

jobba med oss