JENSEN grundskola Göteborg

Grundskolan i Göteborg har tydligt profilerat sig på disciplin och studiero. Utöver trygghet och studiero i toppklass, lockas skolans elever av högre tempo, avancerad nivå, mycket läxor och fler prov. Skolan strävar efter att vara det främsta valet för alla som vill nå sin fulla potential. Vägen dit består av bra undervisning och mycket hårt arbete.

Öppet hus Köanmälan

Våra lärare

På JENSEN är det läraren som leder lektionerna.

Våra lärare har sökt sig till skolan eftersom de delar samma uppfattning om vad som ger de högsta resultaten. De trivs i en atmosfär där alla siktar mot toppen. På JENSEN grundskola Göteborg ger lärarna arbetsplatsen otroliga 5,0 i totalbetyg på medarbetarenkäten, och personalomsättningen är i princip obefintlig.

Möt våra lärare

Om skolan

Vi är mycket stolta över att ha uppnått hela 98% studiero för våra elever i Göteborg. Vårt nya mål är att vara den bästa skolan för de mest vetgiriga eleverna. Skolan präglas av en tydlig pluggkultur och våra elever är stolta över att gå på en skola som både kräver och erbjuder mer.

Terminstider

Här hittar du datum för terminsstart, lovdagar och skolavslutning. Skolan präglas av intensiva studier. Dessa varvas dock med specialdagar där vi firar olika traditioner och organiserar andra aktiviteter som skapar trivsel och gemenskap.

Kontakt

Välkommen att kontakta oss med frågor eller funderingar. Rörande frågor om antagning hänvisar vi först och främst till frågestund på Öppet hus/Informationsmöte. Läs gärna mer om antagningsprocessen på denna hemsida.

Elevcitat JENSEN grundskola Göteborg pojke rund bild

“Jag är stolt över min skola, det är bra studiero och jag lär mig mycket.”

- Erik klass 8a

Elevcitat JENSEN grundskola Göteborg flicka

“Mycket läxor och hårt arbete, vi på skolan tränas för att klara verkligheten.”

- Llewellyn klass 8a