Hoppa till huvudinnehåll

JENSEN grundskola Västerås

Skolan slog upp portarna hösten 2012 och finns i ljusa, moderna lokaler som är anpassade för att stödja en trygg skolmiljö. Vi erbjuder platser från årskurs 6-9.

Öppet hus Köanmälan


Läs mer

Om skolan

Vi sätter eleven i fokus och vill att varje elev ska utvecklas till en trygg individ.

Terminstider

Här hittar du datum för terminsstart, lovdagar och skolavslutning.

Kontakta oss

Om du har frågor, tveka inte på att kontakta oss!

Ninorta - elev

”Det bästa med JENSEN är arbetsmiljön, här får man saker gjorda. Lärarna hjälper oss att prestera så bra vi kan. Alla är med i gruppen och ingen blir utanför.”

- Ninorta, Årskurs 7

Emil

”Jag trivs jättebra, allt är så tydligt och man vet vad man behöver göra. Jag lär mig mycket och alla lärare är bara bäst!”

- Emil, Årskurs 7

"Det bästa med JENSEN var gemenskapen och lärarnas bemötande. Det här är en skola som tar studier på allvar och sätter individen i fokus. Ett stort plus var våra ljusa, fräscha lokaler som gjorde det lättare att studera, vi hade en fin arbetsmiljö. 

Vi arbetade mycket digitalt och det underlättade verkligen att ha många at böckerna på datorn. Men det absolut bästa var att lärarna engagerade sig och utmanade oss. Vi var väl förberedda när vi kom till gymnasiet." 

- Filippa Thorsén & Sebastian Nisén
JENSEN alumni avgångsår 2018

Karriär på JENSEN

Har du höga ambitioner och ett starkt engagemang för människors utveckling? Bli en del av ett innovativt företag som arbetar mot att vara Sveriges bästa utbildningsföretag. 

  jobba med oss