Västerås

Skolan slog upp portarna hösten 2012 och finns i ljusa, moderna lokaler som är anpassade för att stödja en trygg skolmiljö. Vi erbjuder platser från årskurs 6-9.

Öppet hus Köanmälan

Om skolan

Vi sätter eleven i fokus och vill att varje elev ska utvecklas till en trygg individ.

Terminstider

Här hittar du datum för terminsstart, lovdagar och skolavslutning.

Om du har frågor, tveka inte på att kontakta oss!

Ninorta - elev

”Det bästa med JENSEN är arbetsmiljön, här får man saker gjorda. Lärarna hjälper oss att prestera så bra vi kan. Alla är med i gruppen och ingen blir utanför.”

- Ninorta
Årskurs 7

Emil

”Jag trivs jättebra, allt är så tydligt och man vet vad man behöver göra. Jag lär mig mycket och alla lärare är bara bäst!”

- Emil
Årskurs 7

Karriär på JENSEN education

Har du höga ambitioner och ett starkt engagemang för människors utveckling? Bli en del av ett innovativt företag som arbetar mot att vara Sveriges bästa utbildningsföretag.

Visa lediga tjänster