Malmö

Skolan startade 2016 och har på kort tid blivit mycket omtyckt. 97% av eleverna rekommendera skolan. Vi finns i ljusa, fräscha lokaler i centrala Malmö.

Öppet hus Köanmälan

Om skolan

Vi startade hösten 2016 och har som målsättning att bli en av Malmös absolut bästa högstadieskolor.

Terminstider

Här hittar du datum för terminsstart, lovdagar och skolavslutning.

Om du har frågor, tveka inte på att kontakta oss!

Ninorta - elev

”Det bästa med JENSEN är arbetsmiljön, här får man saker gjorda. Lärarna hjälper oss att prestera så bra vi kan. Alla är med i gruppen och ingen blir utanför.”

- Ninorta
Årskurs 7

Emil

”Jag trivs jättebra, allt är så tydligt och man vet vad man behöver göra. Jag lär mig mycket och alla lärare är bara bäst!”

- Emil
Årskurs 7

Karriär på JENSEN education

Har du höga ambitioner och ett starkt engagemang för människors utveckling? Bli en del av ett innovativt företag som arbetar mot att vara Sveriges bästa utbildningsföretag.

Visa lediga tjänster