Hoppa till huvudinnehåll

JENSEN grundskola Linköping

Vi på JENSEN är riktigt bra på struktur och studiero, vilket i sin tur lockat ambitiösa elever som har höga krav på sin skola.

Öppet hus Köanmälan


Läs mer

Om skolan

Vi på JENSEN har bestämt oss för att Linköping ska få en riktig toppskola. Läs mer

Terminstider

Här hittar du datum för terminsstart, lovdagar och skolavslutning.  Läs mer

Kontakta oss

Om du har några frågor, tveka inte på att kontakta oss!

Prova-på-dag! 

Snart ska du välja högstadiet och vi vill hjälpa dig att välja rätt skola. För att erbjuda dig en intressant och lärorik tid på högstadiet erbjuder vi dig prova-på tillfällen hos oss på JENSEN under HT19. Under prova-på dagarna går du en hel dag med åk 6 för att på riktigt få uppleva vår arbetsro, trygghet och fokus på studierna som vi garanterar på vår skola.

Anmäl dig till Iryna Andersson på iryna.andersson@jenseneducation.se

Watch

Öppet hus

Varmt välkomna till våra öppet hus
 9 september kl.18.00
18 november kl.18.00

på Sankt Larsgatan 21

Vid frågor tveka inte att kontakta biträdande rektor Iryna Andersson.

"Jag tycker att JENSEN har varit den bästa skolan jag har gått på hittills för att jag lär mig nya saker varje dag. Klasskompisarna sköter sig väldigt mycket och gör det på ett positivt sätt."

– Från Gustav, Årskurs 6

"Jag tycker att alla lärare är bra, trevliga och visar att de bryr sig om eleverna. Det är bra ordning under lektionerna och rastaktiviteterna är kul och gör så att alla umgås mer."

– Från Caspian, Årskurs 6

"Som vårdnadshavare känner vi oss nöjda med skolans koncept. Vi ser stor förändring i vårt barns självförtroende samt inlärningskapacitet, jämfört med tidigare skolår. Mycket nöjda med andra ord. "

– Vårdnadshavare till elev i åk 7

"Med undervisning som låter eleverna hitta rätt sätt att studera och med klara tydliga strukturer, utvecklas vår son både i skolarbetet och som person. Tydliga krav på studiero och ledarskap i klassrummet har skapat bästa möjliga skolmiljö får vår son. Vi är mycket nöjda!"

– Vårdnadshavare till elev i åk 6