Hoppa till huvudinnehåll

JENSEN grundskola Linköping

Vi på JENSEN är riktigt bra på struktur och studiero, vilket i sin tur lockat ambitiösa elever som har höga krav på sin skola.

Läs mer om skolan Köanmälan
Välkommen med
er köanmälan!

Vi på JENSEN är riktigt bra på struktur och studiero, vilket i sin tur lockat ambitiösa elever som har höga krav på sin skola.

Läs mer

Om skolan

Vi på JENSEN har bestämt oss för att Linköping ska få en riktig toppskola. Läs mer

Terminstider

Här hittar du datum för terminsstart, lovdagar och skolavslutning.  Läs mer

Kontakta oss

Om du har några frågor, tveka inte på att kontakta oss!

 

Karriär på JENSEN

Har du höga ambitioner och ett starkt engagemang för människors utveckling? Bli en del av ett innovativt familjeföretag som arbetar mot att vara Sveriges bästa utbildningsföretag. 

Lediga jobb

"Jag tycker att JENSEN har varit den bästa skolan jag har gått på hittills för att jag lär mig nya saker varje dag. Klasskompisarna sköter sig väldigt mycket och gör det på ett positivt sätt."

– Från Gustav, Årskurs 6

"Jag tycker att alla lärare är bra, trevliga och visar att de bryr sig om eleverna. Det är bra ordning under lektionerna och rastaktiviteterna är kul och gör så att alla umgås mer."

– Från Caspian, Årskurs 6

"Som vårdnadshavare känner vi oss nöjda med skolans koncept. Vi ser stor förändring i vårt barns självförtroende samt inlärningskapacitet, jämfört med tidigare skolår. Mycket nöjda med andra ord. "

– Vårdnadshavare till elev i åk 7

"Med undervisning som låter eleverna hitta rätt sätt att studera och med klara tydliga strukturer, utvecklas vår son både i skolarbetet och som person. Tydliga krav på studiero och ledarskap i klassrummet har skapat bästa möjliga skolmiljö får vår son. Vi är mycket nöjda!"

– Vårdnadshavare till elev i åk 6

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

Meny