Välkommen till

JENSEN grundskola Långholmen

Vi på JENSEN vill att våra elever skall nå sin högsta potential. Vi tror på traditionell lärarledd undervisning och garanterar högt tempo, ordning och studiero.

Om skolan Kontakt

Om skolan

Vår grundskola präglas av disciplin, total studiero och trygghet i toppklass. Vi tror på traditionell lärarledd undervisning där läraren alltid måste vara en naturlig kunskapsauktoritet. På JENSEN får eleverna mycket läxor och prov, därför välkomnar vi dig som vill gå på en skola som värdesätter ordning och studiero.

Välkommen att kontakta mig med frågor eller funderingar!

Katri Salander
katri.salander@jenseneducation.se
070-090 41 72‬

Om skolan

Vi på JENSEN vill att våra elever skall nå sin högsta potential.

Terminstider

Här hittar du datum för terminsstart, lovdagar och skolavslutning.

Har du frågor? Tveka inte på att kontakta oss!

Ninorta - elev

”Det bästa med JENSEN är arbetsmiljön, här får man saker gjorda. Lärarna hjälper oss att prestera så bra vi kan. Alla är med i gruppen och ingen blir utanför.”

- Ninorta
Årskurs 7

Emil

”Jag trivs jättebra, allt är så tydligt och man vet vad man behöver göra. Jag lär mig mycket och alla lärare är bara bäst!”

- Emil
Årskurs 7