Välkommen till JENSEN grundskola Norrköping!

Hösten 2018 startar JENSEN en ny grundskola för åk 6-9 på Södra Promenaden 107. JENSEN grundskola finns idag i sex städer runtom i landet och vi är glada att Norrköping blir den sjunde. Hos oss är studierna i fokus!

Norrköping

Vi på JENSEN söker elever och föräldrar som har höga ambitioner. Vi söker dig som vill gå på en skola som värdesätter ordning och studiero, lärarledda lektioner och verklig bildning. Vi är en skola där studiero råder, något som uppskattas av både elever, föräldrar och lärare. Vi har en gemensam modell för hur vi arbetar med ordning och studiero på JENSEN. Vi är även en helt mobilfri skola.

Vårt mål är att elevernas bildningsresa startar hos oss. En spännande och glädjefylld resa i att lära och mot att bli självständiga, motiverade och kreativa tänkare. Hos oss tränas mental stabilitet och styrka; elever som vågar prova och inte är rädda för att misslyckas i klassrummet eller i livet.

På JENSEN fokuserar vi extra mycket på svenska, engelska och matematik eftersom de är avgörande för hur väl eleven klarar övriga ämnen. Vi arbetar enbart med lärarledda lektioner då vi vet att det är läraren som gör skillnad för elevernas kunskapsutveckling.

Nytt informationsmöte 14 mars

Varmt välkomna på ett nytt informationsmöte onsdag den 14 mars kl 18.00 på Renströmmen konferens, Drottninggatan 1 i Norrköping. På mötet kommer vi att berätta mer om vår nya skola på Södra Promenaden 107.​

Köanmälan hittar du i menyn till höger. Välkommen att kontakta mig för mer information!

Mats Rosen

Mats Rosén
Grundskolechef
mats.rosen@jenseneducation.se
0707 27 27 46