Välkommen till JENSEN grundskola Norrköping!

Hösten 2018 startar JENSEN en ny grundskola för åk 6-9 på Södra Promenaden 107. JENSEN grundskola finns idag i sex städer runtom i landet och vi är glada att Norrköping blir den sjunde. Hos oss är studierna i fokus!

Norrköping

Vi på JENSEN söker elever och föräldrar som har höga ambitioner. Vi söker dig som vill gå på en skola som värdesätter ordning och studiero, lärarledda lektioner och verklig bildning. Vi är en skola där studiero råder, något som uppskattas av både elever, föräldrar och lärare. Vi har en gemensam modell för hur vi arbetar med ordning och studiero på JENSEN. Vi är även en helt mobilfri skola.

Vårt mål är att elevernas bildningsresa startar hos oss. En spännande och glädjefylld resa i att lära och mot att bli självständiga, motiverade och kreativa tänkare. Hos oss tränas mental stabilitet och styrka; elever som vågar prova och inte är rädda för att misslyckas i klassrummet eller i livet.

På JENSEN fokuserar vi extra mycket på svenska, engelska och matematik eftersom de är avgörande för hur väl eleven klarar övriga ämnen. Vi arbetar enbart med lärarledda lektioner då vi vet att det är läraren som gör skillnad för elevernas kunskapsutveckling.

Årkurs 6, 7 och 8 startar till hösten

Vi har nu efter en många förfrågningar om plats valt att även starta åk 8 redan HT18. Vi kommer även att starta ytterligare en klass i åk 6 samt i åk 7. Köanmälan hittar du i menyn till höger.

Informationsmöte 17 maj

Varmt välkommen på informationsmöte torsdagen den 17 maj kl 18.00 på Renströmmen, Drottninggatan 1.

Mötet är uppdelat i två delar. Under den första delen kommer vi att beskriva hur vi ligger till i uppstartsprocessen. Under den andra delen blir det en information motsvarande den som tidigare givits och som främst vänder sig till nya elever och föräldrar.

Välkommen att kontakta mig vid frågor!

Mats Rosen

Mats Rosén