Hoppa till huvudinnehåll

Campus Kvarnsjön

År 2020 startar vi en helt ny förskola och grundskola i Kvarnsjön, Botkyrka kommun!

Kö Grundskola Kö Förskola


 

Välkommen till Campus Kvarnsjön!

År 2020 öppnar vi en helt ny grundskola och förskola vid Kvarnsjön, i Botkyrka kommun. Med detta unika projekt ser vi fram emot att kunna erbjuda en skola där studier är i fokus, samt ett rikt utbud av sporter och konst & kultur för alla åldrar. Målet är att bli Botkyrkas främsta skola och förskola.

Till Campus Kvarnsjön finns bra kommunikationer även för dig som bor utanför Botkyrka kommun. Från Tumba station är det endast några minuters bussresa och med pendeltåg finns närliggande stationer som Rönninge, Tullinge och Flemingsberg. 

Grundskola Kvarnsjön

Vi söker elever och föräldrar som har höga ambitioner och satsar mot höga studieresultat oavsett ålder. Vi söker dig som vill gå på en skola som värdesätter vett och etikett, disciplin och studiero, lärarledda lektioner och verklig bildning.

Grundskolan i Kvarnsjön kommer att erbjuda plats för ca 600 elever från förskoleklass till åk 9. Vi kommer att ha tillgång till en egen idrottshall, idrottsplan med konstgräs samt eget tillagningskök. Eleverna kommer att gå i olika hus beroende på årskurs vilket gör att de får byta miljö under sina år hos oss. Vi kan då utforma miljön så att eleverna får rätt utmaning och stimulans utifrån sin ålder.

Köanmälan Om JENSEn grundskola

Förskola Kvarnsjön

Förskolan blir ditt barns första kliv in på Campus Kvarnsjön. Här börjar bildningsresan och vår ambition är att ditt barn ska få de absolut bästa förutsättningarna att växa, utvecklas och lära sig massor av nya saker.

Genom att ha en tydlig röd tråd genom våra verksamheter, från förskola till högstadium skapar vi en förskola där ditt barn ska bli utmanad, stimulerad och få ständiga möjligheter att ta nästa kliv i sitt livslånga lärande.

köanmälaN BOTKYRKA 

KÖANMÄLAN ÖVRIGA KOMMUNER

Om JENSEn förskola

Om Campus Kvarnsjön

Campus
Ett samlat campus med elever från förskola till årskurs nio. Vårt Campus kommer ha unika möjligheter för dig som vill satsa på att nå långt med dina studier. Förskola , lågstadium, mellanstadium och högstadium är separata delar men sitter ihop för att möjliggöra samarbete och en röd tråd i barnens bildningsresa.

Sport & Fritid
Vår ambition är att ha ett nära samarbete med bl a idrottsföreningar för att skapa en flytande övergång mellan skola, fritids och fritidsaktiviteter. Då hälsa är en del av vårt koncept har vi med vår egen idrottshall och aktivitetsyta på gården och närheten till naturen stora möjligheter till fysisk aktivitet.

Konst & Kultur
En viktig del av bildningsperspektivet är att säkerställa att våra barn och elever får ta del av vårt kulturarv inom musik, teater, litteratur och konst.  Vi lär oss om historiska personer inom området, tar del av deras verk och provar tekniker av olika slag. Oavsett om det gäller förskola, grundskola eller fritids, ges ditt barn möjlighet till fördjupning inom detta område.

Köanmälan Grundskola
Augusti 2020 startar grundskolans verksamhet! Till hösten planerar vi att starta med elever från förskoleklass t o m årskurs 7. Välkommen att redan nu ställa ditt barn i kö!

Köanmälan Förskola
Januari 2020 startar förskolans verksamhet! Här du ställa ditt barn i kö via Botkyrka kommuns hemsida. Om ni är bosatta i en annan kommun än Botkyrka kan ni göra en köanmälan via länken ovan.

Frågor?
JENSEN grundskola: Mats Rosén, Skolchef grundskola
070 727 27 46  |  mats.rosen@jenseneducation.se

JENSEN förskola: Helena Mitchell, Rektor förskola
0737 73 31 68  |  helena.mitchell@jenseneducation.se

”Det bästa med JENSEN är arbetsmiljön, här får man saker gjorda. Lärarna hjälper oss att prestera så bra vi kan. Alla är med i gruppen och ingen blir utanför.”

– Ninorta
Elev årskurs 7, JENSEN grundskola

Det bästa med JENSEN förskola är helt klart de engagerade pedagogerna. Det finns en öppen dialog mellan barn, föräldrar, pedagoger och ledning.Våra barn älskar sin förskola och jag märker att de får mycket variation och stimulans varje dag.

– Anja
Förälder, JENSEN förskola