Hoppa till huvudinnehåll

JENSEN grundskola Kvarnsjön

2020 startade vi en helt ny grundskola i Kvarnsjön, Botkyrka kommun. Skolan erbjuder plats för ca 600 elever från förskoleklass till åk 9. Målet är att bli Botkyrkas främsta skola!

Köanmälan Kontakt
Välkommen med
din köanmälan!

2020 startade vi en helt ny grundskola i Kvarnsjön, Botkyrka kommun. Skolan erbjuder plats för ca 600 elever från förskoleklass till åk 9. Målet är att bli Botkyrkas främsta skola!

 

Välkommen till Campus Kvarnsjön!

År 2020 startade vi en helt ny grundskola och förskola vid Kvarnsjön, i Botkyrka kommun. Med detta unika projekt ser vi fram emot att kunna erbjuda en skola där studier är i fokus, samt ett rikt utbud av sporter och konst & kultur för alla åldrar. Målet är att bli Botkyrkas främsta skola och förskola.

Till Campus Kvarnsjön finns bra kommunikationer även för dig som bor utanför Botkyrka kommun. Från Tumba station är det endast några minuters bussresa och med pendeltåg finns närliggande stationer som Rönninge, Tullinge och Flemingsberg. 

Om Campus Kvarnsjön

Kvarnsjön

Campus
Ett samlat campus med elever från förskola till årskurs nio. Vårt Campus har unika möjligheter för dig som vill satsa på att nå långt med dina studier. Förskola, lågstadium, mellanstadium och högstadium är uppdelade verksamhetsmässigt men sitter ihop för att möjliggöra samarbete och en röd tråd i barnens bildningsresa.

Sport

Sport & Fritid
Vår ambition är att ha ett nära samarbete med bl a idrottsföreningar för att skapa en flytande övergång mellan skola, fritids och fritidsaktiviteter. Då hälsa är en del av vårt koncept har vi med vår egen idrottshall och aktivitetsyta på gården och närheten till naturen stora möjligheter till fysisk aktivitet.

_19a9293-webb.jpg

Konst & Kultur
En viktig del av bildningsperspektivet är att säkerställa att våra barn och elever får ta del av vårt kulturarv inom musik, teater, litteratur och konst.  Vi lär oss om historiska personer inom området, tar del av deras verk och provar tekniker av olika slag. Oavsett om det gäller förskola, grundskola eller fritids, ges ditt barn möjlighet till fördjupning inom detta område.

Att gå på JENSEN grundskola

bildning.jpg

BILDNING ÄR MÅLET

Djupa ämneskunskaper är en förutsättning för att nå de högre betygsstegen, därför satsar vi på läromedel och litteratur som lärare väljer. Läs mer

1000x670_studier i fokus.jpg

STUDIER I FOKUS

På JENSEN är studierna i fokus och vi har en stark studiekultur på våra skolor. Man kan säga att läroplanens mål är grunden men varje elev har alla möjligheter att nå så långt den vill. Läs mer

1000x670_Lärare med höga ambitioner.jpg

LÄRARE MED HÖGA AMBITIONER

Inom JENSEN har vi höga positiva förväntningar på både elever och lärare. Våra lärare vill erbjuda lektioner med tempo och utmaningar för alla nivåer. Läs mer

1000x670_Traditioner.jpg

GEMENSKAP OCH TRADITIONER

Vi har många fina traditioner på våra skolor. Exempelvis Nobeldagen, Luciafirande och JENSEN-loppet som arrangeras varje år. Läs mer

1000x670_Hälsoprofil.jpg

HÄLSOPROFIL

På JENSEN har vi en helhetssyn på skolans uppdrag; bildning är vårt mål och studierna är i fokus - en hälsosam livsstil är en förutsättning för att eleverna ska lyckas och utvecklas optimalt hos oss. Läs mer

anna_hakan_jensen_ny.jpg

FAMILJEFÖRETAGET JENSEN

JENSEN är ett familjeföretag som drivs av passion för människors kunskap och utveckling. Läs mer

Grundskola Kvarnsjön

Vi söker elever och föräldrar som har höga ambitioner och satsar mot höga studieresultat oavsett ålder. Vi söker dig som vill gå på en skola som värdesätter vett och etikett, disciplin och studiero, lärarledda lektioner och verklig bildning.

Grundskolan i Kvarnsjön kommer att erbjuda plats för ca 600 elever från förskoleklass till åk 9. Vi kommer att ha tillgång till en egen idrottshall, idrottsplan med konstgräs samt eget tillagningskök. Eleverna kommer att gå i olika hus beroende på årskurs vilket gör att de får byta miljö under sina år hos oss. Vi kan då utforma miljön så att eleverna får rätt utmaning och stimulans utifrån sin ålder.

Köanmälan Om JENSEn grundskola

”Det bästa med JENSEN är arbetsmiljön, här får man saker gjorda. Lärarna hjälper oss att prestera så bra vi kan. Alla är med i gruppen och ingen blir utanför.”

– Ninorta
Elev årskurs 7, JENSEN grundskola

"Vill bara tacka alla fantastiska pedagoger för den trygghet min dotter får i skolan. Det finns inte bättre skola än JENSEN."

Förälder, JENSEN grundskola

Meny