JENSEN grundskola Sickla

Hösten 2021 planerar vi starta en helt nybyggd grundskola i Sickla! Skolan kommer erbjuda plats för elever från f-klass till årskurs nio.

Köanmälan Kontakt

INFORMATION OM CORONAVIRUS

Här kan du läsa om JENSENs riktlinjer och övrig information som gäller under tiden för coronavirusets spridning och påverkan.

Om JENSEN grundskola Sickla

Om skolan
Skolan kommer erbjuda plats för ca 750 elever, från f-klass till årskurs nio. Den nybyggda skolan kommer ge unika möjligheter för dig som vill satsa på att nå långt med dina studier. Då hälsa är en del av vårt koncept skapar vi stora möjligheter till fysisk aktivitet med vår egen idrottshall, skolgård och närheten till naturen.

Köanmälan
Till hösten 2021 planerar vi att starta skolverksamheten.
Välkommen att redan nu ställa ditt barn i kö!

Frågor?
Välkommen att kontakta oss!
Mats Rosén, Skolchef grundskola
070 727 27 46  |  mats.rosen@jenseneducation.se

Tuva 7A

”Man är trygg och man vet att det finns någon att prata med.”

- Tuva, Årskurs 7

Emil

”Jag trivs jättebra, allt är så tydligt och man vet vad man behöver göra. Jag lär mig mycket och alla lärare är bara bäst!”

- Emil, Årskurs 7