OM JENSEN grundskola Bro Mälarstrand

År 2021/2022 öppnar vi en helt ny grundskola och förskola i Bro Mälarstrand, i Upplands-Bro kommun. Med detta unika projekt ser vi fram emot att kunna erbjuda en skola där studier är i fokus, samt ett rikt utbud av sporter och konst & kultur för alla åldrar. Målet är att bli kommunens främsta skola och förskola. I augusti 2021 startar vi skolan med elever från förskoleklass till årskurs 3 och i augusti 2022 med elever i årskurs 4-9. Förskolan som öppnar hösten 2021 kommer erbjuda plats för ca 140 barn fördelat på 8 avdelningar i åldrarna 1-5 år.

Fristående grundskola i Upplands-Bro kommun

Skolan kommer att vara belägen i en vacker skogsmiljö i det nybyggda området Bro Mälarstrand med ett samlat campus med ca 560 elever från förskola till årskurs nio. Vårt Campus kommer att kunna erbjuda unika möjligheter för dig som vill satsa på att nå långt med dina studier. Förskola , lågstadium, mellanstadium och högstadium är separata delar men sitter ihop för att möjliggöra samarbete och en röd tråd i barnens bildningsresa. Skolan kommer att ha en egen idrottshall, idrottsplan med konstgräs och eget tillagningskök.

Konst & Kultur

En viktig del av bildningsperspektivet är att säkerställa att våra barn och elever får ta del av vårt kulturarv inom musik, teater, litteratur och konst.  Vi lär oss om historiska personer inom området, tar del av deras verk och provar tekniker av olika slag. Oavsett om det gäller förskola, grundskola eller fritids, ges ditt barn möjlighet till fördjupning inom detta område.

Köanmälan

I augusti 2021 startar grundskolans verksamhet, till en början med elever från förskoleklass tom årskurs 3. Välkommen med att redan nu ställa ditt barn i kö!

Köanmälan

Söker ni förskoleplats i området?
Välkommen att kontakta förskolans rektor Gabriella Pettersson om ni har några frågor eller för att boka en personlig visning.
E-post: gabriella.pettersson@jenseneducation.se

Bilder nedan: JENSEN grundskola Bro Mälarstrand, etapp 2