OM JENSEN grundskola Bro Mälarstrand

År 2021 öppnade vi en helt ny grundskola och förskola i Bro Mälarstrand, i Upplands-Bro kommun. Med detta unika projekt erbjuder vi en skola där studier är i fokus, samt ett rikt utbud av sporter och konst & kultur för alla åldrar. Målet är att bli kommunens främsta skola och förskola. Grundskolan erbjuder plats F-9. 

Fristående grundskola i Upplands-Bro kommun

Skolan är belägen i en vacker skogsmiljö i det nybyggda området Bro Mälarstrand är ett campus med plats för ca 560 elever från förskola till årskurs nio. Vårt campus erbjuder unika möjligheter för dig som vill satsa på att nå långt med dina studier. Förskola, lågstadium, mellanstadium och högstadium är separata delar men sitter ihop för att möjliggöra samarbete och en röd tråd i barnens bildningsresa. Skolan har en egen idrottshall, idrottsplan med konstgräs och eget tillagningskök. 

Hög kvalitet och studiero

Vi på JENSEN grundskola har ambitionen att vara bäst på det vi gör. Vårt höga fokus på studiero, disciplin, trygghet och måluppfyllelse följs ständigt upp. Vi satsar på att göra det som vi ser fungerar.

Konst & Kultur

En viktig del av bildningsperspektivet är att säkerställa att våra barn och elever får ta del av vårt kulturarv inom musik, teater, litteratur och konst.  Vi lär oss om historiska personer inom området, tar del av deras verk och provar tekniker av olika slag. Oavsett om det gäller förskola, grundskola eller fritids, ges ditt barn möjlighet till fördjupning inom detta område.

Köanmälan

Välkommen att ställa ditt barn i kö hos oss!

Köanmälan

 

Söker ni förskoleplats i området?
Välkommen att kontakta förskolans rektor Gabriella Pettersson om ni har några frågor eller för att boka en personlig visning.
E-post: gabriella.pettersson@jenseneducation.se
Mobil: 0737 73 32 07

 

Bilder nedan: JENSEN grundskola Bro Mälarstrand, etapp 2

JENSEN grundskola Bro Mälarstrand
JENSEN grundskola Bro Mälarstrand Etapp 2