SPORTER PÅ FRITIDS

Att som förälder få till barnens egna aktiviteter med jobb och logistik på udda tider med trötta barn kan vara stressigt - vi vet samtidigt hur viktigt sporter är för barnen, därför vill vi underlätta för er! En del i JENSEN grundskolas koncept är att vi erbjuder idrottsaktiviteter i anslutning till elevernas skoldag på Fritids.

Vi är mycket glada att vi redan från start kan erbjuda de externa aktiviteterna karate i samarbete med Kyokushinkai Jotso IF samt zumba i samarbete med Bro IK.

Karate

I samarbete med Kyokushinkai Jotso IF erbjuder vi karate. Karate utvecklar inte bara fysiken utan har även ett stort fokus på att utvecklas som person. Det är stärkande fysisk träning, som bland annat tränar koordination och kroppsuppfattning, men utvecklar även barnens karaktär, respekt, självdisciplin, självförtroende, beslutsamhet och mentala styrka.

Karatelektionerna kommer att hållas på måndagar och onsdagar.

Information om hur man anmäler sig kommer inför varje kursstart.

Karate

Zumba

Zumba är stärkande fysisk träning, som bland annat tränar koordination, kondition, balans och flexibilitet – samtidigt som du har kul. Zumba passar dig som gillar enkel dans och som vill att träningen ska vara lustfylld. Instruktören lär dig rörelser till varje låt, och varje låt har nya rörelser.

Lektioner i Zumba kommer att äga rum en gång varannan vecka på tisdagar med start den 28/9.

Information om hur man anmäler sig kommer inför varje kursstart.

Zumba