Information om hur man ställer sig i kö

Köanmälan görs via denna länk och nedan följer instruktioner på hur man gör. 

 1. Börja med att fylla i ditt barns svenska personnummer i formen ååmmdd-nnnn. Om ditt barn inte har ett giltigt svenskt personnummer, kontakta oss på sickla@jensengrundskola.se 
 2. Om ditt barn har ett syskon i samma skola, fyll i det svenska personnumret för syskonet. Detta ger ditt barn, i mån av plats, förtur i kön.
 3. Klicka i rutan för Fritidsverksamhet om ditt barn mellan årskurs F-3 vill börja på fritids hos oss.
 4. Fyll i vilket språkval, dvs tredje språk, ditt barn skulle vilja studera vid samt ditt barns modersmål (om ej svenska) och kontaktinformation för barnets nuvarande skola och slutligen kontaktinformation till dig själv och eventuell annan vårdnadshavare (om tillämpligt).
 5. I rutan “Ansökandes kommentar” kan ni skriva i information ni tycker är nödvändig för oss att veta i samband med er ansökning.
 6. Efter att du fyllt i formuläret mejlas en bekräftelse på att ditt barn är registrerat i vår kö med datum för registreringen. Läs noga igenom bekräftelsen och spara den. När en plats kan erbjudas kontaktar vi er.
 7. Tänk på att hålla kontaktinformationen uppdaterad och meddela skolan om ni flyttar eller byter telefonnummer och/eller e-postadress så att vi kan nå er för att erbjuda plats när det är dags. Det är vårdnadshavares ansvar att hålla kontaktinformationen uppdaterad.
 8. Du kan närsomhelst logga in och se dina uppgifter i kön. Det gör du genom att gå tillbaka till ansökningsformuläret och klicka på "login" längst upp till höger. Inloggningsuppgifterna finns i bekräftelsen.
   

Information om skolbyte

Om ni är folkbokförda i Nacka kommun och önskar göra ett skolbyte och söka er till vår skola behöver ni först ställa er i vår . Sedan gör ni ett skolbyte på MittSkolval genom att följa nedan instruktioner.

 1.  Logga in på Mittskolval.
 2. På startsidan klickar du på länken “Mina Placeringar”. Du kommer då till sidan Mina Placeringar där du ser alla nuvarande placeringar för ditt/dina barn.
 3. Klicka på länken Byte av skola.
 4. Välj JENSEN grundskola Sickla.
 5. Välj startdatum ni önskar börja på skolan. Om ni är osäkra, ta kontakt med oss på sickla@jensengrundskola.se