OM GRUNDSKOLAN I NORRKÖPING

Vi är glada att meddela att JENSEN hösten 2020 startar en grundskola för årskurserna 6-9. Skolan är centralt belägen på Södra promenaden 60 i lokaler med befintligt skoltillstånd. När Skolan väl är fullt utbyggd kommer det att vara årskurserna 6-9, och första året kommer vi att ta in elever till årskurs 6 och 7.

SKOLAN FÖR DIG SOM SATSAR HÖGT

Vi på JENSEN söker elever och föräldrar som har höga ambitioner. Vi söker dig som vill gå på en skola som värdesätter ordning och studiero, lärarledda lektioner och verklig bildning. Vi är en skola där studiero råder, något som uppskattas av både elever, föräldrar och lärare. Vi har en gemensam modell för hur vi arbetar med ordning och studiero på JENSEN. Vi är även en helt mobilfri skola.

BILDNING I FOKUS

Vårt mål är att elevernas bildningsresa startar hos oss. En spännande och glädjefylld resa i att lära och mot att bli självständiga, motiverade och kreativa tänkare. Hos oss tränas mental stabilitet och styrka; elever som vågar prova och inte är rädda för att misslyckas i klassrummet eller i livet.

På JENSEN fokuserar vi extra mycket på svenska, engelska och matematik eftersom de är avgörande för hur väl eleven klarar övriga ämnen. Vi arbetar enbart med lärarledda lektioner då vi vet att det är läraren som gör skillnad för elevernas kunskapsutveckling.

Köanmälan hittar du i menyn till höger.

Välkommen att kontakta mig vid frågor!

Mats Rosen

Mats Rosén