Om skolan

Hösten 2017 startade JENSEN en ny grundskola på vackra Långholmen i Stockholm. Vi erbjuder plats till elever i åk 6-9.

Vi på JENSEN söker elever och föräldrar som har höga ambitioner. Vi välkomnar dig som vill gå på en skola som värdesätter ordning och studiero, vuxennärvaro samt lärarledda lektioner med fokus på goda studieresultat.

Vårt mål är att elevernas bildningsresa startar hos oss. En spännande och glädjefylld resa i att lära sig att bli självständig, motiverad och en kreativ tänkare. Hos oss tränas mental stabilitet och styrka vilket vi tror ger eleverna mod att våga pröva nya saker.

JENSEN är en kvalitetsskola som prioriterar de områden som är avgörande för att klara framtida studier och vi har därför fokus på svenska, engelska och matematik.

Välkommen att kontakta mig med frågor eller funderingar!

Mattias Liedholm, rektor
​0700 90 41 72