Om skolan

Skolan ligger på vackra Långholmen i Stockholm. Vi erbjuder plats till elever i åk 6-9.

Vi på JENSEN söker elever och föräldrar som har höga ambitioner. Våra grundskolor präglas av disciplin, högt tempo och trygghet i toppklass. Vi tror på traditionell lärarledd undervisning där läraren alltid måste vara en naturlig kunskapsauktoritet. På JENSEN får eleverna mycket läxor och prov, därför välkomnar vi dig som vill gå på en skola som värdesätter ordning och studiero.

Vårt mål är att elevernas bildningsresa startar hos oss. En spännande och glädjefylld resa i att lära sig att bli självständig, motiverad och en kreativ tänkare. Hos oss tränas mental stabilitet och styrka vilket vi tror ger eleverna mod att våga pröva nya saker.

JENSEN är en kvalitetsskola som prioriterar de områden som är avgörande för att klara framtida studier och har därför extra hög nivå på vår undervisning i svenska, engelska och matematik.

Välkommen att kontakta mig med frågor eller funderingar!

Katri Salander, rektor
katri.salander@jenseneducation.se