Om skolan

Till hösten 2017 startar JENSEN en ny grundskola på vackra Långholmen i Stockholm. Skolan kommer att erbjuda plats till elever i åk 6-9.

Vi ser med stor glädje fram emot att starta en ny grundskola i de anrika lokalerna på Långholmen och hoppas att vi får träffa er på vårt öppet hus!

Vi på JENSEN söker elever och föräldrar som har höga ambitioner. Vi välkomnar dig som vill gå på en skola som värdesätter ordning och studiero, vuxennärvaro samt lärarledda lektioner med fokus på goda studieresultat.

Vårt mål är att elevernas bildningsresa startar hos oss. En spännande och glädjefylld resa i att lära sig att bli självständig, motiverad och en kreativ tänkare. Hos oss tränas mental stabilitet och styrka vilket vi tror ger eleverna mod att våga pröva nya saker.

JENSEN är en kvalitetsskola som prioriterar de områden som är avgörande för att klara framtida studier och vi har därför fokus på svenska, engelska och matematik.

30 januari, kl 18.00 - 19.30
Alstaviksvägen 21, Stockholm

Välkommen att kontakta mig med frågor eller funderingar!

Petra Jonasson

petra.jonasson@jenseneducation.se